Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

Łap Oddech Festival 7 września w plenerze przed Tauron Areną w Krakowie [WIDEO]

Łap Oddech Festival 7 września w plenerze przed Tauron Areną w Krakowie [WIDEO]

Plan Aleksandry Kosiorek na oświatę. Kolejne spotkania za nami

Plan Aleksandry Kosiorek na oświatę. Kolejne spotkania za nami

Polecamy

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

TikTokowy trend, który zabija. Matka ostrzega wszystkich rodziców!

TikTokowy trend, który zabija. Matka ostrzega wszystkich rodziców!

Bezpłatny pobyt w sanatorium? Dla nich uzdrowisko jest całkiem za darmo!

Bezpłatny pobyt w sanatorium? Dla nich uzdrowisko jest całkiem za darmo!