MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby w wyniku długiej styczności z wodą tracą swój smak i...
fot. 123 RF

Produkty spożywcze, których nie powinno się myć przed gotowaniem, a zazwyczaj to robimy!

Grzyby

Grzyby w wyniku długiej styczności z wodą tracą swój smak i aromat, są jak gąbka, która chłonie wodę. A więc jak je wyczyścić? Igliwie i piasek usuwamy szczoteczką lub ewentualnie mokrą szmatką. Jeśli koniecznie chcemy je umyć pod wodą to tak, aby miały jak najkrócej styczność z wodą.

Zobacz również

Nagła zmiana na stanowisku szefa Zarządu Dróg i Komunikacji w Tarnowie

Nagła zmiana na stanowisku szefa Zarządu Dróg i Komunikacji w Tarnowie

Game Kids Day w Galerii Sanowa z okazji Dnia Dziecka 2024 [ZDJĘCIA]

Game Kids Day w Galerii Sanowa z okazji Dnia Dziecka 2024 [ZDJĘCIA]

Polecamy

"Na Wyspie Młyńskiej w Bydgoszczy słychać było wybuch". Spłonął lokal z frytkami

"Na Wyspie Młyńskiej w Bydgoszczy słychać było wybuch". Spłonął lokal z frytkami

Nagła zmiana na stanowisku szefa Zarządu Dróg i Komunikacji w Tarnowie

Nagła zmiana na stanowisku szefa Zarządu Dróg i Komunikacji w Tarnowie

Przegląd maja w Toszku

Przegląd maja w Toszku