Konfitura z owoców róży [PRZEPIS]
1 kg wymytych i starannie wydrelowanych owocow, 1 kg cukru (może być mniej).
Smażyć z przerwami przez dwa dni, aż owoce będą przejrzyste. Gorącą konfiturę nałożyć do wyprażonych w piekarniku słoiczków.
Zamknąć. Odwrócić do góry dnem.
Czekamy też na Wasze przepisy! Opisy wysyłajcie na [email protected] Najciekawsze opublikujemy!
Nie tylko Konfitura z owoców róży. Zobacz inne przepisy
Wideo
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Dzieje się w Polsce i na świecie – czytaj na i.pl
Polecane oferty
Materiały promocyjne partnera