Wybierz region

Wybierz miasto

    Sylwester w Sztygarce

    Sztygarka
    Chorzów, ul. Ks. Skargi P./34 a/d, +48 32 249 59 92

    20:00 Od 31.12.2016 do 1.01.2017

    • 260zł

    Zapraszamy na nie jedną, a dwie zabawy sylwestrowe w Sztygarce!
    Restauracja Prezydent
    Magazyn Ciekłego Powietrza

    W Restauracji Prezydent przygotowujemy tradycyjny Bal Sylwestrowy z muzyką na żywo (wystąpi Easy Band).
    Natomiast do Magazynu Ciekłego Powietrza zapraszamy na kolejną tematyczną zabawę sylwestrową. W tym roku tanecznym przewodnim będzie atmosfera bardziej swobodnej, dyskotekowej muzyki, czyli Bal w Remizie „z przymrużeniem oka” (za konsolą staną Braciki).
    Bal Sylwestrowy - RESTAURACJA PREZYDENT

    KOLACJA SERWOWANA
    PRZYSTAWKA
    - Pierś kacza sous vide z sałatką z burakow w asyście jabłka z sosem „creme fraiche”
    ZUPA
    - Krem dyniowy z imbirową nutą podany z szyjkami rakowymi
    DANIE GŁOWNE
    - Smażony szczupak w estragonie z dodatkiem sosu bearnaise, serwowany z jarmużem i puree z zielonego groszku
    DESER
    - Aromatyczny deser z mrożonej chałwy podany z kawiorem curacao oraz suszoną pomarańczą
    BUFET - ZIMNA PŁYTA
    - Sałatka brokułowa
    - Sałatka grecka
    - Ozor wołowy w galarecie
    - Tymbaliki drobiowe
    - Tatar z wędzonego łososia i chilli
    - Vol-au-vent z koktajlem z krewetek
    - Polędwica wieprzowa z kurkami
    - Terrina z soli w towarzystwie kaparow i surowych warzyw
    - Mozzarella w orzechowej panierce
    - Śledź w śmietanie
    - Śledź w oleju ziołowym
    - Salami z musem musztardowym
    - Kozi ser z konfiturą jagodową
    - Koreczki serowe
    - Kiście winogron
    - Pikle
    - Pieczywo, masło
    SŁODKI BUFET
    - Ciasteczka z kremem maślanym i czekoladowym
    - Kołocz z serem
    POŹNE DANIE W BUFECIE
    - Aromatyczny barszcz czerwony podany z diablotką
    - Ragout wołowe na czerwonym winie
    NAPOJE
    - Bez ograniczeń, w składzie: kawa, herbata, woda, soki owocowe
    Cena jednoosobowego karnetu: 260 zł
    ------
    Sylwester w Remizie „z przymrużeniem oka” - MAGAZYN CIEKŁEGO POWIETRZA (Brak wolnych miejsc. Prowadzimy zapisy na listę dodtkową).

    BUFET CIEPŁY
    - Krem z białych warzyw z grzankami
    - Pulpety wieprzowe w sosie pieczarkowym
    - Gołąbki w sosie pomidorowym
    - Sola w sosie maślano-cytrynowym
    - Roladka drobiowa nadziewana warzywami
    - Ziemniaki opiekane
    - Ryż
    - Surowka z czerwonej kapusty
    - Surowka z marchewki z pomarańczą
    BUFET ZIMNY
    - Tymbaliki drobiowe
    - Galert wieprzowy
    - Roladki z szynki z kremem chrzanowym
    - Karczek pieczony w majeranku podany z chrzanem i musztardą
    - Szałot ze śledziem i ogorkiem
    - Sałatka jarzynowa
    - Śląski szałot
    - Śledź po kaszubsku
    - Bukiet sałat z kurczakiem
    - Pikle
    - Pieczywo, masło
    WIEJSKI STOŁ
    - Krupniok
    - Żymlok
    - Salceson biały i ciemny
    - Pasztet domowy
    - Smalec
    - Ogorek kiszony
    DESER
    - Mus mascarpone z biszkoptem
    - Beza Pavlova
    - Kołocz z serem i makiem
    POŹNE DANIE W BUFECIE
    - Pikantna zupa gulaszowa
    NAPOJE
    - Kawa, herbata, woda
    Cena jednoosobowego karnetu: 160 zł
    tel.: 32 349 59 92

    Imprezy i Wydarzenia pochodzą z bazy danych Coigdzie.pl Sp. z o.o.

    Zgłoś wydarzenie do moderacji

    Ilość znaków do wykorzystania: 140

    Komentarze (0)

    Podane dane osobowe będą przetwarzane przez Polska Press Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie. Podanie danych jest dobrowolne. Pozostałe informacje na temat celu i zakresu przetwarzania danych osobowych oraz Twoich praw znajdziesz w Polityce Prywatności. Dodając komentarz, akceptujesz regulamin oraz Politykę Prywatności.

    Zaloguj się / Zarejestruj się!

    Brak komentarzy. Możesz być pierwszy!

    [QUIZ] Jesteś Polakiem? To pewnie wiesz wszystko o tradycyjnych polskich domach