Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 27
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
DC Deluxe. Potwór z bagien
Scenariusz: Scott Snyder
Rysunki:...
fot. Egmont

Egmont Komiksy Nowości Listopad 2020 [ZAPOWIEDZI] Thorgal Selkie, Authorithy, Potwór z Bagien i Joker Zabójczy Uśmiech

DC Deluxe. Potwór z bagien Scenariusz: Scott Snyder Rysunki: Yanick Paquette Przekład: Jacek Drewnowski Oprawa: twarda z obwolutą Objętość: 520 stron Format: 180x275 Cena: 164,99 ISBN: 978-83-281-9625-4 Język oryginału: angielski Seria: DC Deluxe Kategoria: komiks amerykański Tematyka: superbohaterowie Przez eony bezpieczeństwo Ziemi zależało od równowagi trzech potęg: ZIELENI, łączącej całe życie roślinne, CZERWIENI, czyli siły życia zwierzęcego oraz ZGNILIZNY, mocy śmierci. W każdym pokoleniu Zieleń wybiera awatar, który ma ją chronić – Potwora z Bagien. Lecz doktor Alec Holland, aktualny obrońca Zieleni, nie wykazuje zainteresowania rolą Potwora. Tymczasem awatar Zgnilizny rośnie w siłę, a słudzy rozkładu zdobywają coraz większe tereny. Jeśli Alec szybko nie podejmie swoich obowiązków, być może nie pozostanie już żadna Zieleń, której mógłby bronić... Twórcą scenariusza jest wielokrotny zdobywca nagród Eisnera, Harveya i Stana Lee Scott Snyder, znany z takich bestsellerowych serii jak „Amerykański wampir”, „Batman” czy „Superman wyzwolony”. Rysunki wykonał nominowany do Nagrody Shustera kanadyjski artysta Yanick Paquette(„X-Men”, „Batman Incorporated”).

Zobacz również

Kapitan Kamil Grosicki z golem, z asystą, z remisem [OCENY POGONI]

Kapitan Kamil Grosicki z golem, z asystą, z remisem [OCENY POGONI]

Śląsk - Ruch LIVE! Wypada rozpakować prezent z Białegostoku

Śląsk - Ruch LIVE! Wypada rozpakować prezent z Białegostoku

Polecamy

Jestem ekspertem żywienia i jem cukier, ale nie tyję. Jak to robię? Co jem?

Jestem ekspertem żywienia i jem cukier, ale nie tyję. Jak to robię? Co jem?

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Turysta zarobił na lotnisku 3500 zł, jeszcze mu podziękowali. Też tak możesz!

Turysta zarobił na lotnisku 3500 zł, jeszcze mu podziękowali. Też tak możesz!