MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zacznij od umycia i osuszenia batatów. Do podanej ilości...
fot. Katarzyna Puczyńska

Chrupiące bataty z grilla. Dzięki słodko-pikantnej marynacie mają niepowtarzalny smak. Przepis na najlepszy dodatek do dań z grilla

Bataty z grilla. Krok 1

Zacznij od umycia i osuszenia batatów. Do podanej ilości składników marynaty wystarczą dwa średniej wielkości bataty.

Zobacz również

Dzień otwarty w koneckiej "kanadzie" z wielkim rozmachem [ZDJĘCIA]

Dzień otwarty w koneckiej "kanadzie" z wielkim rozmachem [ZDJĘCIA]

Dwa wypadki z udziałem motocyklistów

Dwa wypadki z udziałem motocyklistów

Polecamy

Tych chorób boimy się najbardziej. Zobacz, raport, które schorzenia nas przerażają

Tych chorób boimy się najbardziej. Zobacz, raport, które schorzenia nas przerażają

Soczysty fish burger na wyciągnięcie ręki. Smakuje lepiej niż z food trucków

Soczysty fish burger na wyciągnięcie ręki. Smakuje lepiej niż z food trucków

Stałe komisje szacujące straty suszowe? Tego chcą rolnicy

Stałe komisje szacujące straty suszowe? Tego chcą rolnicy